Torsdag

Fick tillbaka mina båda tentor idag. Fick VG på båda! Wiiii =) Men det verkar som att ett betyg har blivit felrapporterat för det står VG på tentan men på min sida står det bara G...Så ska träffa läraren på måndag så får vi se hur det ligger till.
Min Viceordf. plinga på dörren nyss. Han ville att jag skullle gå med i styrelsen och sköta nåt med bokföringen. Hjälp! Bara för att jag har pluggat i några år betyder inte det att jag vet hur saker går till i praktiken. Usch, har verkligen ingen lust att sitta med där men vet inte om jag kan med att säga nej. Ångest! Bad iaf att få tänka på saken...

Frukost
Yoghurt
Blåbär
= 2 points

Lunch
Pasta med becon och soltorkade tomater
= 8 points

Middag
Pasta med becon och soltorkade tomater
= 8 points

Mellanmål
Kaffe

Träning: ingen
Totalt: 18 points

Avskyr CSN

Har nog inte gjort nåt vettige idag förutom att tränat. Träffade S på vårt pläjs och drack lite kaffe sen blev det en kik på stan. Det finns så mycket fint nu. Vill bara shoppa en massa. Ge mig pengar!! Men det kommer nog vara en bristvara framöver. Förstår inte syftet med CSN:s alla regler. Varför ska man straffas för att man kan plugga och jobba samtidigt? Var ligger logiken i det? Det gynnar väl samhället om man arbetar, betalar skatt och kan konsumerar mer...men det är tydligen inte bra. Man ska helt enkelt vara urfattig när man studerar. Inkomst på 7300kr, räkningar på 5500/ månad, studentlitteratur som i snitt ligger på 1000/kurs sen måste man ju äta lite också 1500kr, redan här har man ju spräckt budgeten!! Gud förbjude om jag skulle vilja ha lite kul en månad... eller kanske behöver att par nya byxor på tre jäkla år!!! Till och med det jag tjänar under sommare räknar det med, under sommaren då man inte ens får några pengar från CSN! Jag blir tokig bara jag tänker på det! Kommer nog komma en inte så rolig räkning framöver där jag får betala tillbaka eftersom att jag tjänat för mycket.....skitskitskti! Skyller allt på min förra chef som inte kan hålla reda på utbetalningarna av lönerna! Den inkompetenta jäkla idioten!! Jag är arg!






Frukost
Yoghurt
Blåbär
= 2 points

Lunch
Pasta med becon och soltorkade tomater
=8 points

Middag
Pasta med örtsås
=8 points

Mellanmål
2 kiwi
=0 points

Träning: spinning och simning
Totalt 18 points


Löning

Pengar in. Pengar ut. Köpte min nyårs outfit idag. En jätte fin klänning från Vila =) Sen bytte jag jackan också. Känns som att det var ett bra beslut, very good. Slutade nyss jobba och är faktiskt väldigt trött, så det blir DH sen sängen. Hej hej!

Frukost
Yoghurt
blåbär
=2 points

Lunch
Pasta med örtkrydad sås och broccoli
=8 points

Middag
Pasta med örtkrydad sås och broccoli
= 8 points

Mellanmål
Klementin
kiwi
= 0 points

Träning: ingen
Points: 18 points

Vägning

Idag ringde klockan 06.15. Tidigt, tidigt men klockan 7 befann jag mig på badhuset för att köpa simkort. Jag kan inte påstå att jag tyckte det var så kul att simma, men det är bra träning plus att vi avslutade med bubbelpoolen. Bara dom bubblorna är värda de 315 kronorna. Det känns lite som att det kommer bli tack vara bubblorna som jag kommer att gå dit i fortsättningen =)

Jag har blivit så otroligt slapp det senaste när det gäller skolan. Idag har jag mest spenderat pengar när jag egentligen skulle ha läst skolböcker. Började med att jag var hos optikern i hopp om att besöket kanske skulle göra så min huvudvärk försvann, men det var tydligen inte det som var felet. Han sa att jag ser lika illa nu som jag gjorde för tre år sedan så han tyckte inte jag behövde byta glasögon. Men det tänker jag göra ändå. Jag vill ha nya bågar =) Så nu sitter jag här hemma med fem stycken och vet inte vilken jag vill ha, eller ens om jag vill ha någon av dem. F skulle också till optikern, men en annan så jag hängde med dit. Där hittade jag ett par klockrena som jag verkligen gillade, så det slutade med att jag bokade tid för undersökning där med....känns som att jag är tvungen till att köpa dom glasögonen nu....Sedan fortsatte vi ut till köpcentrat där jag köpte en vinterjacka. En sån riktig tjock och gosig en. Men jag ska nog lämna tillbaka den, hittade nämligen två och tror jag valde fel...Jag blir så trött på mig själv...så velig hela tiden! Men jag har nog aldrig spenderat så här mycket pengar dagen innan löning, det svider lite =)

Då var det måndag igen. Tror faktiskt jag ska byta vägardag till onsdagar istället. Känns bättre för om det är någon gång man äter mindre nyttigt så är det ju på helgerna. Ja, onsdagar får det bli från och med nästa vecka. Blev glad när jag vägde mig i morse. Inte för att jag gått ner speciellt mycket, utan föra att vågen visade under 64 kilo och jag slipper kasta den och h-vete =) 0,9 kg hade jag gått ner. Najs!




Frukost
Yoghurt
Blåbär
Jordgubbar
=2 points

Lunch
Kina mat
= ? points

Middag
Pasta med broccoli och örtsås
= 8 points

Träning: 1 km simning (40 min)
Totalt: 10 points plus kinamat
 

Sköna Söndag

Idag har jag varit ovanligt produktiv. Har städat, varit på spinning och skrivit klart en liten uppsats som jag har haft släpande efter mig i över ett år. Det var änna på tiden, men nu är den klar! igår hyrde jag några filmer så tänkte ta och se den sista nu, We own the night. Hoppas den är bra. Har en tendens att välja de kassa filmerna =)

Har tänkt lite på en sak...Varför är folk så snabba med att påpeka saker? Som det här med att jag har bestämt mig för att gå ner i vikt. För mig handlar det inte om att jag aldrig kommer att få unna mig något onyttigt, flottigt och sött ibland. Utesluta allt som inte är nyttigt i all framtid klarar ju ingen och det blir ju inte ett särskilt roligt liv. För mig handlar det om att försöka ändra livsstil och ibland få unna sig något gott. Men då finns de alltid folk som är så snabba med att påpeka när de får chansen, typ "jaså, bantar inte du?" eller "ja det går bra med bantningen ser jag" med ett halvt flin över läpparna och lite skadeglädje i rösten. Varför är det så? Nu syftar jag inte på någon speciell person för jag är exakt likadan själv. Undrar bara varför man är så snabb att påpeka sånt. Som att folk går omkring och väntar på att man ska misslyckas och skulle det vara så så är det ju jättetråkigt. Eller är det ett dåligt sätt försöka motivera en att förtsätta, genom att påpeka att man håller på att misslyckas...Detta gäller ju inte bara bantning. Ta tillexempel rökning. Det är ju inte många som klarar av att sluta bara sådär, så när någon man vet försöker sluta, står där med en cigg i munnen så är man ju inte sen till att påpeka det. Why? Varför gör man det? Bra konstigt egentligen...



Frukost
Yoghurt
blåbär, jordgubbar
= 2 points

Lunch
Pastagratäng med kyckling
= 7 points

Middag
Pastagratäng med kyckling
= 7 points

Mellanmål
2 klementiner
popcorn
= 0 points

Motion: spinning
Totalt: 16 points + popcorn


"Kära Nalle, sa Christoffer Robin, vad jag tycker mycket om dig. Det gör jag med, sa Puh."


Svacka

Var nog lite negg igår...Jag ska allt hålla på tills jag nått mitt mål. Det får väl ta den tid det tar då, men ner ska jag! Det kanske, eventuellt, mabye blir en resa någonstans i världen i februari, så bara det är ju en morot =) På måndag ska jag köpa simkort också, det kan aldrig skada.

Hörde föresten av en kompis att medelåldern för att skaffa barn i den här staden är 35 år. Är inte det väldigt högt?! Gött ändå...då slipper jag känna mig stressad =)



"När man har gått miltals i blåsten och plötsligt går in i nåns hus, och han säger:" "Hallå, Puh, du kom just precis lagom för en munsbit av något slag", och man får det, då är det vad jag kallar en trevlig dag."

-Nalle Puh



Frukost
vanilj yoghurt
frysta blåbär och jordgubbar
= 2 points

Lunch
Pasta med kyckling
= 7 points

Middag
Lax och ris
= 7 points

Mellanmål
Kiwi
klementin
banan
= 1 points

Motion: spinning
Totalt: 17 points


Less

Jag börjar tröttna på det här. Det händer ju INGET! Vågen säger att jag har gått ner nästan 4 kg. Borde man inte märka att de där 4 kilona har försvunnit??? I alla fall på kläderna borde man väl se lite...men inte. Börjar tro att vågen ljuger
=( Den här veckan lever jag på existensminimum i matväg bara för att få lite resultat. Inge kul. Hur kunde jag gå ner 10 kg på 8 veckor för några år sedan?? Så gammal är jag väl inte att ämnesomsättningen taggat ner helt....Är jag inte under 64 kilo på måndag, då ger jag upp! skit!

 


Frukost
vanilj yoghurt
frysta blåbär och jordgubbar
= 2 points

Lunch
Kyckling sallad
dressing
= 3 points

Middag
Kyckling, sås, pasta
= 7 points

Mellanmål
kaffe
2 klementiner
=0 points

Motion: spinning
Totalt 12 points

Tisdag

Trött. Fryser. Ont i huvudet. Får inte bli sjuk!

Frukost
1 ägg
2 klementiner
= 2 points

Lunch
Kycklingsallad
hemmagjord dressing
=3 points  

Middag
Ris och kyckling
Päron
= 6 points

Mellanmål
4 klementiner
lite keso
= 1 points

Motion: ingen
Totalt: 12 points


...höll ju på att glömma

....men oj. Det är ju måndag, och måndag betyder ju vägning. Hur kunde jag nästan glömma det!? Jag är i alla fall tillbaka, det går åt rätt håll igen. 64,6 kg vägde jag i morse. Göttanes! Nästa måndag kastar jag vågen åt h-vete om den inte visar under 64. Det har ju gått lite upp och ner det sista så jag behöver en liten knuff i rätt riktning!



" Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan
man börjar äta den, som är nästan ännu bättre."

-Nalle Puh

Crazy Bitch

Självstudier är inte min starka sida. Idag har jag gjort allt utom det jag skulle, det vill säga plugga. Dagen började med att jag vaknade en timma senare än planerat. Det var ju meningen att jag skulle ut på den där förbaskade morgonpromenaden, men det är ju bara inse, det kommer aldrig att hända. På äldre dar har jag blivit så otroligt morgontrött...
Nu är lägenheten iallafall skinande ren. Det är vad jag gör när jag inte vill läsa, då städar jag. Då har man gjort något bra, det tar liksom ut varandra...hmm...inte så logiskt jag vet, men så är det.

Hann med en fika på stan med Mrsjessies också. Trevligt, trevligt. Det blev bara en kaffe (stolt) men måste erkänna att jag sneglade bra länge på en läskanda stor chokladmuffin. Den såg verkligen god ut...

När jag var hos Humpie fick jag kännedom om ett nytt band. Eller ja, nytt och nytt kanske de inte är men för mig är de det. Så ni som gillar rock/hårdrock tycker jag ska lyssna på den här. Det är iof en censurerad version eftersom att man tydligen inte får säga FUCK i Amerika...men Bitch verkar gå bra....Här är dom i alla fall, Buckcherry med Crazy Bitch =)
Nu blir det snart färjan för min del. Bajbaj!



Frukost
Banan
Keso
= 2 points

Lunch
Kyckling sallad
= 2 points

Middag
Ris med kyckling och sås
= 6 points

Mellanmål
koppar kaffe
2 klementiner
1 päron
=0 points

Träning: Body pump
Totalt: 10 points

Jag vill!

Fick en chock när jag drog upp persiennerna i morse. Jag insåg plötsligt att det inte fanns några löv kvar på träden. Inte ett enda! Har det varit så länge utan att jag har märkt något? Hur som helst så verkar det nu vara officiellt, vintern är på G. Kom nyss hem efter en promenad runt kanalen och shit vad det blåste. Det är nog bara en tidsfråga innan första snön kommer. Jag vill ha sommar igen! Jag tror minsann det snart är dags att boka en resa till värmare breddgrader. Ligga på stranden och steka i solen med en lyxig paraplydrink, hur gött hade inte det varit!?


I fredags tog vi en tur till Ullared. Det var ingen kö in till varuhuset men det var tillräckligt med folk där inne för att man ändå skulle bli tokig. Jag behövde inte ens vara inne i varuhuset i mer än fem minuter förrän en gubbe körde på mig med sin vagn. Jag vände mig om och gav honom den onda blicken och han hade inte ens mage till att bli om ursäkt. Arsle! Förutom att bli påkörd bakifrån av en kundvagn så inträffade inga fler påkörings- eller tacklings incidenter, så det var bara att shoppa, och jösses vad jag shoppade. Men jag höll mig faktiskt i skinnet och köpte inget onödigt, bara absolut nödvändiga saker...Det blev en ny golv lampa, telefon, adventljusstakar, julstjärna och en hel del andra nödvändiga saker. Längtar faktiskt till första advent så jag kan sätta upp ljusstakarna. Jag som aldrig har julpyntat eller ens ägt en julstjärna. Bättre sent än aldrig. Så fick jag köpt alla julklapparna också. Skönt!

Nu blir det snart gymmet. Jag ska spinna för glatta livet!!


"- När du vaknar på morgonen, Puh, sa Nasse, vad är det första du säger till dig själv?
- Undrar vad vi får till frukost, sa Puh. Vad säger du Nasse?
- Jag undrar, vad det skall hända för något spännande idag? sa Nasse.
- Det är samma sak, sa Puh tankfullt."


Disciplin

Yäs! Idag har jag haft min sista föreläsning för i år. Underbart! Det betyder i och för sig inte att jag har mindre att göra för det, men det är skön att kunna bestämma över sin egen tid. Är dock lite orolig över att jag kommer att jobba för mycket eftersom det är så många "lediga" dagar i kalendern. Nu gäller det att ha lite självdisciplin! Har snackat med bossen så nu har jag två dagar i veckan som jag ska jobba den här månaden. Behöver lite extra klirr i kassan nu när december kommer och man bara får runt 5000 av allas våran vän CSN.

Hittade en sida med en massa arga och roliga lappar som folk har skrivit. En del var rätt roliga faktiskt :-) Orka liksom...


 











Frukost
banan
= 1 points

Lunch
Pasta med kyckling
= 7 points

Middag
Pasta med lax och spenat
= 7,5 points

Mellanmål
2 klementiner
kaffe
= 0 points

Motion: ingen
Totalt 15,5 points

Onsdag

Kom nyss hem från ett välbehövligt spinning pass. Underbart! Måste erkänna att det kändes lite motigt att åka dit när jag inte varit där på så länge, men nu känns det hur bra som helst! Göttanes! Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad. Hejhej!

Hela svartsjukebråket i "Ensam mamma söker". Pinsamt!


Frukost
2 ägg
=4 points

Lunch
Pasta med lax och spenat
= 7,5 points

Middag
Kyckling
Keso
= 6 points

Mellanmål
2 klementiner
1 banan
= 1 points

Totalt 18,5 points
Motion: spinning

Ha-mani

Idag har jag grejat med lägenheten som jag försummat de senaste veckorna. Tänkte försöka göra en storrensning. Jag har så mycket skit! Så många prylar, förstår inte varför jag sparar en massa bös som jag inte har någon användning för. Som vanligt när jag ska rensa så tröttnade jag rätt fort, så de andra rummen får vänta. Har i alla fal kommit fram till att jag ska sluta vara så materialistiskt. Varför vill man bara ha, ha ,ha hela tiden? Från och med nu ska jag bara köpa sånt som jag verkligen behöver! =) Jag ska bara försöka komma ihåg det nu när jag snart ska åka till Ullared =)
Nu väntar sängen. Är så sjukt trött!


 


Frukost
2 ägg
= 4 points

Lunch
2 knäckemackor
makrill
varmakoppen
= 7,5 points

Middag
Pasta med grönsaker
= 3 points

Träning: ingen
Totalt 14,5 points

Synsk

Ibland tror jag faktiskt att jag är synsk. Någon forma av övernaturlig förmåga bär jag i alla fall på, det tror jag morfar har sett till. När jag satt och lunchade tidigare idag tänkte jag på min bil. Fick en känsla av att den inte skulle starta när jag skulle i väg till jobbet. Det har varit mycket fel på den bilen, men startat har den alltid gjort så jag vet inte varför jag tänkte så. När klockan var kvart i tolv traskade jag ut till bilen redo för att åka till jobbet och vad händer. Jo, fanskapet startar inte!! Erkänn, någon form av gåva har jag allt! Så det var bara att traska i väg till bussen. Flera år sedan jag åkte buss sist. Nästan så jag glömt hur man gjorde. Kände mig minst sagt förvirrad när jag gick där mellan kurerna och försökte hitta rätt hållplats...kan man bli stressad för mindre? Well, kom till jobbet gjorde jag ju, om än en timme sent. När jag slutade klockan 21 kom Dumle med pv och startkablar för att hämta mig. Vi åkte hem till mig och gav fanskapet lite ny ström, och vips så är bilen min pärla igen! =D Tack snälla! 

Tänkte ta en liten uppdatering då.
I fredags skrev jag den omtalade omtentan och korts i taket, den kändes också riktigt bra. Har kanske varit inne i någon form av tentaflyt de två senaste veckorna och det är inte en dag för sent. Om jag får säga det själv så tycker jag att jag förtjänar det! Men nu ska man ju inte ta ut något i förskott innan man fått resultaten. Men jag hoppas och tror! =)

När skolan var avklarad åkte jag och Dumle ner till Blekingen för att hälsa på Humpie. Som jag har saknat henne! Det var verkligen jätte kul att träffa henne igen, och hennes pojkvän. Han var jätte trevligt, det verkar som att hon har hittat något bra där. De ser lyckliga ut tillsammans och det är det viktigaste. 

Fredagen blev ganska lugn eftersom vi var lite seg efter en massa timmar i bilen. Humpies kille hade lagat en jätte god middag till oss så vi åt gott, drack gott och softade.
På lördagen åkte vi till staden och shoppade lite nya kläder och på kvällen hade vi lite tjejfest. Sedan bar det iväg till Grand där partyt fortsatte. Jag hade jätte kul. Det är så roligt att gå ut i andra städer, se nya ansikten och prova på nya ställen...man tröttnar ibland på den här "byn" och vad den har att erbjuda...Nu hoppas jag bara att det inte dröjer lika länge tills vi ses igen!

Ja just det... Det är ju vägning idag... Jag ville helst inte ställa mig på vågen i morse, för jag viste vad som skulle hända...Jag kan meddela att Humpie och hennes pojkvän har tagit väl hand om oss ;-) 66,2 skrek vågen i morse! Hjälp! Plussat massor! Nu blir det till att spinna!!!!!!!!!!!!



Frukost
1 ägg
= 2 points

Lunch
Pasta med wokgrönsaker
= 3 points

Middag
Pasta med wok grönsaker
= 3 points

Mellanmål
Goodlife
2 äpplen
2 bananer
=6 points

Motion: ingen
Totalt 14 points


Snart Road Trip

Gud så skönt! I dag är den sista hysteriplugg dagen på väldigt länge. Är faktiskt inte så nervös inför morgondagen som jag var förra veckan. Tror dock inte att det är ett tecken på att jag kan allt som jag borde, utan mer att jag struntar i det. Det får gå som det går helt enkelt. Förhoppningsvis så ska jag inte trötta ut dig med mer pluggeri snack....

Igår såg jag föresten den glade (eller Happy Face som vi också kallar honom) när jag var på väg in till stan. Som vanligt var jag tvungen att byta sida och ta den andra trottoaren när jag såg honom. Töntigt jag vet, men annars kanske han skulle ha stannat och pratat, det vet man aldrig och i sådana fall kommer man aldrig därifrån. Hur som helst så hade han tagit sin klädsel till en ny dimension. Igen. Den här gången hade han bestämt sig för att ta på sig hatten. Och det är ingen vanlig hatt, utan en sån som påminner om en häxas. Du vet, den sån kon-formad med kant runt, ungefär en halv meter hög. Det såg i alla fall väldigt roligt ut, han upphör aldrig att förvåna, eller roa. =)

I morgon när tentan är skriven så drar vi iväg till Blekinge, så nu tänkte jag gå och packa väskan.  wiii! Ska bli så kul att träffa Humpie igen!




Frukost
2 ägg
= 4 points

Lunch
Pasta med kyckling
= 6,5 points

Middag
Lax med grönsaker och pastasås
= 7 points

Mellanmål
2 klementiner
Kaffe

Motion: promenad
Totalt: 17,5 points

Ännu en dålig förlorare... =D


Fisen


Frukost
2 ägg
= 4 points

Lunch
Pasta med tonfisk och grönsaker
Tropicana
= 5 points

Middag
Pasta
kyckling med svampsås
Tropicana
= 6,5 points

Mellanmål
2 klementiner
Te
Kaffe
= 0 points

Motion: ingen
Totalt: 15,5 points


Kallt!

Idag har varit en väldigt produktiv dag! Jag har städat, jag har diskat, Jag har gått på promenad, jag har varit på kvällskurs. Jag har även bytt till vinterdäck på bilen och olja (eller inte jag då, jag lämnade in den på verkstad). Dessutom har jag pluggat, dock inte så mycket som jag borde, as usual. Har i alla fall bestämt mig för att inte gå och lägga mig ikväll förrän jag har sammanfattat allt. Jag ser optimistiskt på det hela och tror inte det blir så sent...det hela hänger på om jag tittar på DH eller inte...kanske kan snegla =)

Jag har också pratat Med Hosse. Han är väl för rar! Gav mig en del tips inför tentan och så, vilket var himla snällt. Det blir dock den ultimata förnedringen om jag inte skulle klar omtenta, för nu har han ju ett ansikte på hon som inte klara tentan. Det bästa var ändå när han sa "Om du kanske inte klara tenta, du ringa mig" Yeah right! Det skulle verkligen vara pinsamt. Men det är klart jag klarar den, det måste jag =)

Ja just det! Jag har även börjat räkna pointsen igen. Shajse, vad jag har varit ambitiös idag! höhö


Idag bjuder jag på en gammal goding. Har ni sett denna? Jag har kollat på den hur många gånger som helst och tycker fortfarande den är lika rolig =D





Frukost
en macka med philiost och kalkon
mandarin
Tropicana
= 1,5 points

Lunch
Tonfisk och grönsaker
Ris
= 5 points

Middag
Tonfisk och grönsaker
Pasta
= 5 points

Mellanmål
3 klementiner
kaffe
= 0 points

Motion: promenad
Totalt 11,5 points


Vägning vecka 5

Kollade på mitt favorit program förut, den totalt meningslösa Färjan. Vad är det för folk som åker på kryssning egentligen. Det verkar ju bara som att det är helskumma människor, halvt retarded. Till och med de som jobbar där verkar ju inte ha alla besticken i lådan. Jag som tjatat lite på mina vänner att vi borde åka på kryssning snart....Vi som är så normala skulle nog inte passa in haha ;-) Kanske var bra ändå att vi inte fick tag i några biljetter under nyår...tänkte intala mig det =)

Då var det dags igen då. Har inte gått ner nåt denna veckan, vilket inte var någon större överraskning, har dock inte gått upp något heller, så det är väl positivt. Eller, ja, jag har plussat 2 hekto men det ser jag inte som någon viktökning...inte än i alla fall =) Jag känner att jag har tappat motivationen lite, tror det är den här pressen från tentorna som tar musten ur mig. Har inte tränat på en vecka och det känns verkligen i kroppen. Är så mycket piggare när jag rör på mig, men så får jag dåligt samvete om jag gör någonting annat än pluggar...Hur normalt är det?! Det är ju inte direkt sunt att sitta alla vakna timmar vid böckerna. Suck! Ska försöka leta reda på motivationen så jag kan ta mig till träningen, måste komma igång igen. Shajse vad snabbt det går att tappa nya rutiner...Har inte ens räknat pointsen de senaste dagarna. Det får bli ändring på det imorgon!






































Bild från Google





Seg Söndag

Sov så sjukt länge idag. Klockan var strax efter 12 när jag vaknade. Så nu är man sådär seg, typ övertrött eller nåt. Gick ut på en promenad förut i det fina vädret, tänkte att man skulle piggna till lite men tror inte det hjälpte speciellt mycket. Är fortfarande seg...konstigt eftersom att jag bara var hemma och tog det lugnt igår. Hade jag festat hade man ju förstått varför.
I fredags så skrev jag tentan och det gick faktiskt riktigt bra, antar att alla pluggtimmar i skolan har lönat sig. Efter tentan var det bara att skynda sig hem och städa, laga mat och göra sig i ordning inför kvällen. Runt 17,30 kom Dumle och Mrsjessie och då var det bara att korka upp vinet. Det blev en trevlig kväll med god mat, skitsnack och lite för mycket vin. Sedan gick vi vidare ut på krogen. Det var verkligen sjukt lite folk ute. Senare kom vi på att det var ju dagen innan Halloween så de flesta skulle ju ut på lördag...nåja, det var trevligt iaf =)




Här har vi nog en av  Sveriges dåligaste förlorare...