Stirrig

Har suttit framför datorn i tre timmar nu och börjar bli lite smått less. Sitter här och försöker hitta artiklar och material till vårt examensarbete och har faktiskt hittat en hel del användbart från säkra källor. Det blir nog inget problem att hitta underlag och material till arbetet, utan det svåra kommer nog bli att begränsa sig till ett litet område. Nåja, imorgon ska vi förhoppningsvis vara lite pålästa och börja vårt skrivande.

Jag köpte Melissa Horns skiva för några dagar sedan och den har gått varm sen dess. Man kan nog säga att hon är lite av en kvinnlig Winnerbäck. Skivan är väldigt soft och kanske lite deppig, but I like. Här är en av favorit låtarna från hennes skiva. Kanske inte den bästa "filmen" men den enda som gick att använda här på bloggen.

Nu ska jag snart ut på en lång promenad runt the canal med Fila. Det ska bli skönt att röra lite på sig, inte för att det är som ett spinning pass direkt, men ändå =) Klockan 20 blir det att bänka sig framför tv:n och drömma sig bort till varmare breddgrader!




Melissa Horn - En famn för mig


Frukost
ett ägg
= 2 points

Lunch
Sallad med avocado och fetaost
= 6 points

Middag
Kyckling med creme bonjour vitlök
Pasta
Sallad
= 6,5 points

Mellanmål
Apelsin
= 0 points

Motion: 1,5 h promenad
Totalt 14,5 points

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback