No more Jenny

Nu har jag fått tillbaka min parkeringsplats. Skönt! Den har varit stulen i några dagar. Nu kan jag äntligen sova gott på natten igen.

Idag var jag på spinning. Hade glömt bort varför jag inte brukar gå på hennes pass. Nu kommer jag ihåg. Det värsta jag vet är när man måste vara så där super tjeck och tjoa och heja på andra som man inte känner. Trodde spinning var en individuell träning, men tydligen inte under Jennys pass. Jag vill bara gå in i mig själv när jag är där. Hade jag velat ha lagkänslan så hade jag  väl spelat fotboll eller nåt. När jag ändå är igång kan jag passa på att klaga på de där jobbiga kärringarna som skriker när de spinner. Varför gör man det? Flåsa och tycka det är as jobbigt gör ju alla, men varför skrika? Låter som att de ska dö. Jag lovar att de är sådana kärringar som går hem till sina gubbar och fejkar överdrivna skrikande orgasmer. Nä, nu får Marre komma så jag slipper irritera mig över såna här saker....Ja just det, inte nog med att vi var tvungna att hejja på grannen bredvid oss, helt plötsligt, mitt i en låt, var vi tvungen att applådera igång varandra...Där satt vi, 30 idioter och klappade händer i takt med musiken, vet inte om jag har missuppfattat det hela men jag vill spinna när jag är på ett spinning pass, inte gå på nån peppningskurs!



Källa: kossan.se

Frukost
Två knäckebröd
skinka
Philadelphia ost extra light
= 3 points

Lunch
Pasta med grönsaker
ett stort glas mjölk
= 4 points

Middag
makrill
två knäckebröd
= 5 points

Mellanmål
Äpple
Kaffe
= 0 points

Kvällsmål
2 mackor med skinka och philiost
= 6 points

Motion: spinning
Totalt 18 points

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Herregud, du måste haft ett fruktansvärt pass! håller m spinning går man på för att spinna sj och hellst i halv mörker så man kan va m sig sj och inte behöva socialisera. Annars går man ju m i ett cykel-team om man är ute efter att peppa varandra. haha!

2008-10-23 @ 10:23:12
Postat av: Linda

Eller hur! Gött att du håller med mig, så det inte är jag som är konstig... =)

2008-10-23 @ 10:42:42
URL: http://zizezero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback