Ätardag

Idag har jag varit och jobbat. Gött med lite extra pengar. Efter jobbet tog jag en promenad hem. Mp3n gick på högvarv och det blåste som attan, jag tror nästan jag har fått lite träningsvärk i benen =) Shajse, klockan är snart 19 och jag har fortfarande inte öppnat böckerna...sitter här och sneglar på dom och det hjälper ju ingen. Äh, skärpning! Gud vilken spännande lördag jag kommer att ha.


Idag tänker jag inte ens besvära mig med att skriva upp vad jag har ätit. Lördagar är min ätardag. Skötte mig bra fram till middagen. Då fick jag den smarta iden att gå till affären och köpa lite ostbågar. Blev en Plopp och en julmust också. Jaaa, Julmusten är här!! wiii! Sen när jag kom hem var jag så hungrig att jag inte orkade laga middag. Tyckte ostbågarna kunde fungera som ersättare. Bra ide. Så vad hände? Jo, jag åt halva påsen. Började må jätte illa. Kastade andra halvan som var kvar i soporna och nu sitter man här i soffan och är så där äckligt mätt på helt fel saker...att man aldrig lär sig! Men det är faktiskt lördag =)


Jag hitta förresten två filmer till från Ensam mamma söker, men den här gången från första säsongen. Spännande killar ena mamman valde ut måste man ju säga...höhöhö





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback