Lax med honung och balsamvinäger

4 laxfiléer
1/2 dl flytande honung
1/2 dl balsamvinäger
Salta och peppra
Sen kör du in dom 175 grader i ca 20 min.
Frächt, gott och superenkelt!
Lägg laxen i en ugnssäker form. Värm honungen och balsamvinägern i en kastrull så att de smälter samman och häll sedan såsen över laxfileerna. Sedan in i ugnen i 175 grader i cirka 20 minuter. Servera med valfritt tillbehör!
Åhhh det är så gott med kyckling, i Thailand blev det nog kyckling 10 av 14 gånger till middag :)))
Ja, kyckling är gott! Men det här e ju lax... ;-)
Är det en bild från det du har lagat? I sådant fall, skitsnygg tallrik och maten på ser inte heller så pjåkig ut ;o)
japp! tallrik från IKEA =)
Åååå...ser gott ut! Men reine gillar ju inte lax så det blir inte så ofta man äter det!
Hahaha...f*n säger jag bara hihihi jag vet inte vad jag tänkte på...får skylla på trötthet :)))
VA???! Hur kan man inte gilla lax!! Du får lära honom =)